Site logo

Discover great places in Pahang

Find awesome places, restaurants and
activities in Pahang

Discover places around Pahang

Filter by category

Explore places

Nightlife

Sea Food

Restaurants

Sport & Fitness

Art & History

Outdoor activities

To see a World in a Grain of Sand And a Heaven in a Wild Flower Hold Infinity in the palm of your hand And Eternity in an hour

William Blake

Discover events

Video Highlight

Places we recommend you visit

Handpicked places by our team

Be Part Of VisitPahang.my

Districts Of Pahang

Under The Roof

Cameron Highland

Temerloh

Raub

Lipis

Bentong

Jerantut

Bera

Maran

Rompin

Kuantan

Pekan

Use hashtag #visitpahangmy and #visitpahangdotmy on your instagram post to share your moment here!
PEPOLEHH WEHH😍😍 GULAI PATIN TEMPOYOK DAH SIAP!!!🤩🤩

Sebarang Pertanyaan 
0138866164 (Temerloh)
0134326165 ( Danau Kota)

BOLEH SINGGAH DI KEDAI WAZE JE..🗺
Kancil Raja Patin (KRP)(Temerloh) 
Kancil Raja Patin Danau Kota HQ (KRP)(Kuala Lumpur)

#kancilrajapatin #krpdihatiku #temerloh #pahang #danaukota #kualalumpur #patinkancil #jjcm #jalanjalancarimakan #foodfestival #foodreview #thaifestival#foodhunter #patintempoyak #paispatin #patinpenyet #fooddelivery #klfoodhunter #klfoodtruck #majalah3 #makansedap #makananviral #visitpahang #visitmalaysia2020 #sayasukamakan #bebytoratora #visitpahangdotmy#mymakantv #klfoodie#visitpahangmy
507 24
Paradise isn’t a place, it’s a feeling.🐚

#travelmalaysia #travelphotography #travelgram #travel #traveltheworld #travelpahang #travelpahang2020 #kuantan #kuantanpahang #malaysia #asiamalaysia #naturemalaysia #malaysiatravelogue #mtgstays #exploringmalaysia
#amazingpahang #travelrookiemy
#visitpahang
#visitpahangdotmy

Thank you for the beautiful preset ❤  edwakpreset
261 9
109 4
Antara tempat-tempat makan best yang korang boleh singgah kalau ke Kuantan , Pahang..
.
Yang kami senaraikan ni beberapa sahaja, sebenarnya ada banyak lagi tempat-tempat makan best di daerah Kuantan ni ! Kalau korang ada cadangan tempat makan lain, sila letak di ruang komen..
.
Dengan kerjasama majlisbandarayakuantan 
.
#kakitravel #TravelDalamNegara #CutiCutiMalaysia #Kuantan #Pahang #MohKeKuantan #MohKePahang #PahangTourism #travel
143 11
46 0
62 1
314 3
Bonjour from a little France Town in Malaysia🏰🇲🇾
📍📸Colmar Tropicale, Berjaya Hills
.
.
.
.
.
#view #bonjourcolmartropicale #colmartropicale
#colmarfrancia #berjayahillsresort #berjayahills #bukittinggi #pahang #pahangsimplyawesome #jalanpahangjom #thisispahang #pahangtrulymalaysia #visitpahang #visitpahangdotmy #beautifulpahang2021 #beautyofpahang2021 #malaysiatrulyasia #cuticutimalaysia #tonesofmalaysia #malaysiaphotographyclub #malaysiatraveller #malaysiapix #imagesofmalaysia #anakmudajohor #thesmartcollab #jbstreetoutlaw  #teamgalaxy #withgalaxy #stilllearning #digifoto
129 7
24 0
49 0
62 4
AIR TERJUN SUNGAI PANDAN, KUANTAN..
.
setelah lokasi ini menjadi cadangan warga kuantanloka .. petang tadi kami ke sini ... perghhh!!! Ternyata air terjun ni memang sangat2 popaleh!
.
Well u know guys, Kuantan ni sangat best. Ada town, mall, beach, ( bukan bitches😂) and ada nature serta ada kulacakes 😅😅😅
.
Pilihan yang tepat untuk anda dapatkan sambalhitam_jutavans dan makan bersama teman2 dan keluarga.. tak gitchewwww?
.
Haaa, kalau singgah kuantan. Ingat. Just drive 20 minutes dari town untuk ke sini... ( landmark, Felda Panching, Sg Lembing)
.
Bayaran masok! Dewasa rm2 + parking RM3. Setiap hari bukak,( kalau xsilap) tapi yang pasti kol 5 petang air terjun khazanah negara ni akan ditutup...☺️
.
Kalau datang sini, tengok review ni, jangan lupa tag kite. Kite baru berjinak2 nak wat video semula ni. Setelah lama tak wat video. Kahkahakahakakah.
.
#jjcmvnkerykuantan airterjunsungaipandan 
#cikguvnkery
#jutavans
#ceojutavans
#kuantan
#airterjunsungaipandan 
#airterjunsungaipandanpanching 
#pahangtourism
633 9
Stressed out? Go to the beach! 🏖
Feelin’ down? Go to the beach! 🏝
Nothing goes right? Go to the beach! ⛱

Conclusion is, the beach fixes EVERYTHING! ✨

So what are you waiting for? Pack your 🧳 and go to the beach! (I wish it was that easy 🤷🏻‍♂️)

•••••
#journeyoftwinkletoes #mimiamsyartravelgram #travelcouple #inspiredtravelcouple #travel #travelphotography #travelgram #travelblogger #wanderlust #couplegoals #traveltheworld #instatravel #traveladdict #travelblog #couple #malaysiantravellers #travelcouples #coupletravel #photography #beautifuldestinations #photooftheday #travelling #traveller #travelcouplelife #beautifultravelcouples #instagood #lightroom #wherewego #visitpahangmy
88 10
13 0
×