Site logo

Tag: Beserah

Nov 27
Lokasi minum petang bersama keluarga di Kuantan

Kemana nak minum petang bersama keluarga di Kuantan ni ya? Kita tanya orang rumah, orang rumah tanya kita balik. Sudohnya jeng gitu lah yek haha. Biasanya kalau orang tanya on the spot memang boleh jadi blur sekejap.  Lebih-lebih lagi bila mak, ayah, atok, nenek, atau saudara mara yang datang dari luar Pahang bertandang, mestilah memerlukan lokasi […]

Nov 12
14 Lokasi Nasi Dagang Terbaik di Kuantan

Sebelum ni aku pernah kongsikan 7 Lokasi Nasi Dagang Terbaik di Kuantan. Kali ini kita update lagi lokasi nasi dagang terbaik di Kuantan khas untuk VisitPahang.my. Sooo, lets go! Sebenarnya, bila update post ni baru¬† sedar yang aku adalah salah seorang penggemar nasi Dagang. Terasa macam pemburu Nasi Dagang gitu. Sedar tak sedar banyak juga […]

×